Μενού Κλείσιμο

Σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη και θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την αποστολή της, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο info@sofronasbags.gr. Το ποσό που τυχόν έχετε καταβάλει θα σας επιστραφεί εντός 5-10 εργάσιμων ημερών.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε, καινούργια και αχρησιμοποίητα προϊόντα εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν παρά μόνο για δοκιμή. Σε περίπτωση που υπάρχουν ενδείξεις ότι το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να έχει μειωθεί η αξία του προϊόντος, χάνετε το δικαίωμα της επιστροφής. Παρακαλούμε λάβετε υπόψιν ότι η ευθύνη για την επιστροφή του προϊόντος , συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής, είναι δική σας. Παραγγελίες που μπορεί να χαθούν κατά την επιστροφή τους προς την εταιρεία μας, δεν μπορούν να αποζημιωθούν.

Παρακαλούμε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να κάνετε την επιστροφή της παραγγελία σας:

1. Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@sofronasbags.gr ή στο τηλέφωνο 210.32.24.372 για να μας ενημερώσετε.

2. Βεβαιωθείτε ότι τοποθετήσατε το προιόν προσεκτικά στην αρχική του συσκευασία με την απόδειξη αγοράς.

3.Τοποθετήστε το στο κουτί αποστολής στο οποίο το λάβατε, ή σε οποιοδήποτε στέρεο κουτί.

4. Σφραγίστε το δέμα ασφαλώς.

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω διεύθυνση για την επιστροφή σας:

SOFRONAS BAGS

Αθανασίου Αξαρλιάν 2 (πρώην Λέκκα), Τ.Κ. 10562, Τηλ.: 210 3224372

5. Παραδώστε το δέμα στην υπηρεσία ταχυμεταφορών της επιλογής σας και βεβαιωθείτε ότι κρατήσατε της απόδειξη αποστολής. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν εσάς, εκτός αν πρόκειται για επιστροφή λόγω δικού μας λάθους.

Η πολιτική επιστροφής της εταιρείας μας, δεν επηρεάζει τα εκ του νόμου δικαιώματά σας. Για να αποφευχθεί η απάτη, οι επιστροφές χρημάτων θα γίνονται με τον τρόπο που έγινε η πληρωμή της παραγγελίας.
Επιστροφή χρημάτων
Οι επιστροφές χρημάτων θα πραγματοποιούνται εντός 5-10 εργάσιμων ημερών  από την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος.